irismassa.reismee.nl

laatste dagje bangtip school!

Ef snel een kort verhaaltje nog voor het weekend!
Vandaag alweer het laatste dagje op de Bangtip school gehad want volgende week gaan we naar de Birmese Nursery! Gister had Ma al gezegd dat we naar het Greenview zouden gaan vandaag om het te vieren. Dat is welgezegd het enige ' toeristische' moderne complex wat er te vinden is in Khuraburi. Ik vond het eerst wat ongemakkelijk maar ze willen hiermee hun dank en waardering tonen.
Vanmorgen weer lekker vroeg om 7.00 in de schoolbus en toch wel dubbel. De kinderen zijn elke dag weer zo lief en zo enthousiast en dan is het zo raar om te weten dat je ze gewoon nooit meer gaat zien. Maar vandaag nog even een leuk dagje ervan maken en maar denken dat ze het leuk hebben gehad!

We hebben de uurtjes vandaag wat soepeler ingevuld met memory enz. erbij! Wel heftig om te zien dat de leraren hier toch wel af en toe met een stokje rondlopen om de kinderen te drillen. Ik probeer maar te denken dat het hier 'normaal' is maar ik kan hier echt niet tegen!

We hebben dinsdag met de hoogste groep gevolleybald, jammer dat ik hier geen ster in ben haha maja het was leuk! Gisteren zaten we samen met Ma de les te geven en toen vroegen ze dus blijkbaar zachtjes aan Ma of ze wilde vragen of we weer kwamen volleyballen buiten. Vandaag hadden we maar besloten om de les over volleybal te doen en het laatste half uur te gaan volleyballen. Super enthousiast echt leuk ' teacher teacher good good'! Is het enige wat je dan de hele tijd hoort haha!

Nou om 4 uur dan echt het afscheid nemen van de kinderen. Ik ben er nu al aan gaan hechten naar nog geen 2 hele weken! Serieus elk kind (een stuk of 130) is komen knuffelen, kusjes geven en high five haha zoooo schattig! Elke dag om 4 uur komen alle kinderen bij de vlag en gaan ze het volkslied zingen en de vlag laten zakken. Ineens draaiden alle hoofden naar ons en riepen ze in koor ' thank you teacher! Nice to meet you'! Nou ik heb wel het idee dat we iets hebben kunnen betekenen op deze school en dat het erg dankbaar is geweest. Het was echt leuk en nu op naar het volgende project volgende week!

Jammer ik heb nu mijn camera niet hier dus foto's volgen nog!
Morgen naar Kho Phi Phi hmmmm hopen op mooi weer want dat is nog niet zo vanzelfsprekend als dat ik had gedacht hier!

xxxx

Tessa

Ohhhh emotioneel um aafscheid te nemen zeg, wat schattig allemaol van die kinder!
Wal idd erg um te zeen det ut un wereld van verschil is wie ut door allemaol geit..
Bin benieuwd naor de fototjes!! En ut volgende project!!
Kusjessssssssss

loesjeee

leuk um weer un verhaol van dig te leaze!

liek mig auk wal lastig um dan van zon kiendjes aafscheid te nemen... beuke mjaa scheelt wal detse dr met un geveul weg geis detse auk eg wat veur eur beteikend hes ;)

veul plezeer in kho pi pi ofzoe iets! t weer zal in idder geval beter as heej zien wat weej staon elke morgen de roete van de auto te kratsen dus ik heuf dig neet te vertellen wie kald t heej is !

hald dig meadje en tot snel!

xxx

andrea schrauwen

Hallo Iris,

Zo te lezen twee mooie weken achter de rug, met heftige en leuke ervaringen. Ben benieuwd naar volgende week! Doe de hartelijke groeten aan Stefanie en Yvette.

Groeten van Andrea.

Sannee

Siri!
Jammer zeg desse dao alweer weg mos terwijl se t dao zoe leuk hes gehad. Fijn he desse zoevuul truuk kriegs van de kinder, eg geweldig! :) En wat zielig det die lieraren met stokjes rondlaupe, zou ik auk eg neet taege kinne! Maarja idd maar gewoen dinke t is normaal hej en zien neet anders gewend!

Mja op nao n nieuw avontuur in Kho phi phi.
Ik wacht op de foto's .... ;)

xxxxxx

Kat

aaaah super cuttie sir!
Succes op t volgende schooltje

mam

alweer 2 waeke in Thailand zoe vlot geit det, vind het prachtig dasse ut dao nao diene zin hebs, dig schriefs volleybal neet mien ding, misschien volgende kier hockey ? (iers sticks make dan maar) bin benieuwd nao de foto's, vuul succes volgende waek beej de andere kinder xxx

Lizet

ooh sirii!! wie schattig! muse aok bietje beuke?
heul veul succes op dien volgend project!

xx

Commundo